Skip to content
Gombócolós jégkrémek

Gombócolós jégkrémek

Kinek ajánljuk?

 

Éttermeknek, kávézóknak, cukrászdáknak javasoljuk a gombócolós fagylaltokat. Ezek több figyelmet igényelnek, mint az előrecsomagolt jégkrémek – az eladószemélyzet folyamatos jelenléte, a hűtő tisztán tartása, stb. - viszont vonzó megjelenésével kiemelt eredményeket lehet elérni.

 

Miért érdemes saját készítésű fagylalt helyett a Carte d’Or gombócos fagylaltjait értékesítenie?

 

A Carte d’Or gombócolós fagylaltok jó megoldást jelentenek azoknak, akik minél egyszerűbben, minél kevesebb extra beruházással szeretnének minőségi, jól eladható fagylaltot értékesíteni.

 

Egyszerűség

A Carte d’Or teljesen készen, a kínálóhűtőbe illeszthető tégelyben forgalmazza a fagylaltot. Garantáltan és egyenletesen magas minőségűek. Nincs szükség saját fagylalt gyártására, mely nagyon időigényes folyamat.

Eszközök

A Carte d’Or az összes szükséges eszközt biztosítani tudja a partnereinek, beleértve a minőségi, vásárlókat vonzó reklámanyagokat is.

Tartósság

A Carte d’Or fagylaltok -18 Celsius fokon 3 hétig, -14 Celsius fokon pedig akár 10 napig és biztonságosan értékesíthetőek.

Miben tudunk Önnek segíteni?

 

Minden partnerünk számára biztosítunk a forgalmazáshoz elengedhetetlen anyagokat – hűtő, tölcsérkiadó, és egyéb reklámanyagok – a pontos részletekről egyeztessen kereskedőinkkel. Önnek csak a feltöltéshez szükséges termékeket szükséges megvásárolnia.

 

 

Tekintse meg kínálatunkat!

Gombócolós jégkrém

Carte d’Or

Minőségi, vonzó megjelenésű, díszített gombócos fagylaltok, jellemzően gombócolós látványpultokban történő árusításra.

Letöltöm a választékot
(PDF 6.5 MB)

Carte d'Or

Algida

Kedvező ár-érték arányú termék, jellemzően fagylaltkelyhekhez, jegeskávékhoz javasoljuk.

Letöltöm a választékot
(PDF 21 MB)