Skip to content
Ben & Jerry’s logó

Ben & Jerry's

A Ben&Jerry’s jégkrémek attól különlegesek, hogy az ínycsiklandó süteményes jégkrémek sok-sok keksz, sütemény, csokoládé és karamella darabkát, illetve szósz örvényeket rejtenek.

A Ben&Jerry’s története két sráccal indult 1978-ban, akik elvégeztek egy jégkrém készítő kurzust, majd megnyitották első üzletüket egy felújított benzinkúton, Amerikában. Hamarosan már több, mint 30 étteremnek szállították jégkrémüket, és egy nagyobb gyárra volt szükségük. Most, 40 évvel később a Ben&Jerry’s, több, mint 40 országban elérhető, és legalább annyira legendás, mint amennyire ínycsiklandó.

Társadalmi szerepvállalás

A Ben&Jerry’s nem fél támogatni, kampányt indítani, vagy akár egy új ízt létrehozni azoknak a környezeti és szociális problémáknak a megoldása érdekében, melyekben nagyon h-isz.

Vegetáriánus barát termékek:

Minden termékünket úgy készítjük, hogy a vegetáriánus (ovo lakto) étrendet követők se maradjanak ki a Ben&Jerry’s élményből! Ez néha egyszerű, néha azonban nem is olyan könnyű. Fagylalt guruink sokat dolgoztak például azon, hogy egy olyan mályvacukor örvényt hozzanak létre, amely nem tartalmaz állati eredetű zselatint.

Demokrácia:

Valljuk, hogy a demokrácia csak akkor működik, ha mindenkinek egyszerre működik.

Mindenkinek lehetősége van befolyásolni a demokrácia alakulását. Ezért dolgoztunk azon sokat 2017-ben Hollandiában, hogy minél több embert bíztassunk a szavazásra.

Éghajlatváltozás:

2007 óta széleskörű kampányt folytatunk, hogy egyre több emberrel ismertessük meg az éghajlatváltozás következményeit, illetve, hogy miket tehetünk ellene egy zöldebb és fenntarthatóbb környezetért.