Skip to content
Egyéb termékek

Egyéb termékek

Calippo Jégkása

Kiknek ajánljuk?

A Calippo jégkását olyan partnereinknek ajánljuk, akik feltünő, könnyen elkészíthető, hűsítő finomságot akarnak árulni vendégeiknek.

A Calippo jégkása keverék könnyen kezelhető, vízzel keverve a jégkása gépbe öntve rövid időn belül elkészül, erőteljes színe felhívja magára a vásárlók figyelmét, az íze idézi a népszerű calippo jégkrémek ízét.

 

Miben tudunk Önnek segíteni?

Minden partnerünk számára elérhető a jégkása szirup termékünk, jégkásakészítő géppel és reklámanyagokkal kapcsolatban kérjük vegye fel értékesítő kollégáinkkal a kapcsolatot.

 

Calippo jégkása

 

Cornetto Lágyfagylalt

Kiknek ajánljuk?

Olyan partnereinknek javasoljuk elsősorban kiegészítő lehetőségként, akik vagy gombócos vagy csomagolt jégkrémet forgalmaznak, szeretnék bővíteni az üzletüket.

A termékeket patron formájában szállítjuk egységenként csomagolva, melyet csak egyszerűen az adagolóba helyezve egyesével ki tud adagolni a tölcsérbe. A Cornetto Soft megbízható, márkázott megoldást kínál.

Megnézem a választékot
(PDF 0.9 MB)

 

Miben tudunk Önnek segíteni?

Minden partnerünk számára biztosítunk a forgalmazáshoz elengedhetetlen anyagokat – hűtő, adagoló és egyéb reklámanyagok – a pontos részletekről egyeztessen kereskedőinkkel.

 

Cornetto lágyfagylalt