Skip to content
Magnum Ruby

 

80 évvel a fehér csokoládé megszületése után, 2017-ben, a svájci Barry Callebaut cég, a világ jelenleg legnagyobb kakaófeldolgozó vállalata, megalkotta a RUBY csokoládét.

 

Magyarországon elsőként a Magnum forgalmaz Ruby csokoládés jégkrém változatot!

 

Magnum Ruby

 

A Ruby csokoládét az egyedülálló Ruby elnevezésű kakaóbabból hozták létre. Bár magát a Ruby kakóbabot már 13 éve felfedezték, mégis hosszú ideig tartott, míg megalkották a csokoládét belőle. Egy innovatív folyamatnak köszönhetően sikerült előhívni a kakóbab különleges tulajdonságait, amiből megalkották a rubinvörös csokoládét, színét a benne lévő természetesen rózsaszínű kakaópornak köszönheti. Nem tartalmaz sem hozzáadott gyümölcsöket, sem egyéb hozzáadott színezékeket.

 

Magnum Ruby video
Magnum Ruby a Divatban

A Ruby szín a divat világában elég hamar népszerű lett, nemcsak ruha kollekcióknál találkozhatunk vele, de híres kozmetikum márkák is használják ezt a színárnyalatot, legyen szó akár Ruby színű rúzsról.

Magnum Ruby a gasztronómiában

A 2018-as Oscar-gálán az egyik desszert Ruby csokoládéból készült. Nem csoda, hogy hamar elnyerte az emberek tetszését és egyre több étterem, cukrász kezdte alkalmazni az újfajta csokoládé különlegességet.

Megjelenítés
( 46 termék )