Skip to content
Gyermekek jégkrémei banner

AZ ALGIDA TÁPLÁLKOZÁSI KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁSA

Az Algidánál az Egészségügyi Világszervezet (WHO) táplálkozástaniajánlásaitfigyelembe véve belső irányelveket határoztunkmeg termékeink tápértéktartalmára vonatkozóan. A gyerekeknek szánt RMFK (Responsibly Made for Kids - a gyerekeknek felelősségteljesen kommunikált, kifejlesztett, értékesítettjégkrémekre vonatkozó) logóval ellátottjégkrémeinket úgy fejlesztettükki, hogy összhangban legyenek ezen ajánlásokkal.

FELELŐSSÉGTELJES KOMMUNIKÁCIÓ

X nem reklámozunk 12 év alatti gyerekeknek a hagyományosmédiában (TV, rádió, újsághirdetés…stb.)

X nem reklámozunk 13 év alatti gyerekeknek a digitális mediában

V Csak akkor engedélyezzük az ajándékokat, játékokat a 6 évesnél idősebb gyerekek számára, ha azok oktatási vagy egészségügyi célt szolgálnak, és a “Responsibly Made for Kids” logót viselő termékekkel kapcsolatosak.

V A “Responsibly Made for Kids” logóval ellátott termékeinken 6 évesnél idősebb gyermekek számára vonzó rajzfilmfigurákatjelenítünkmeg.

FELELŐSSÉGTELJES ÉRTÉKESÍTÉS

Jégkrémeinket úgy terveztük, hogy különleges formájukkal, ízükkel elvarázsoljáka gyerekeket.

A “Responsibly Made for Kids” logónk megjelenik a portfóliótáblán és a termékek csomagolásán, így segítve a szülőket és a gyerekeket, hogy könnyen megtaláljáka gyermekek számára kifejlesztett jégkrémeinket.

FELELŐSSÉGTELJES KIFEJLESZTÉS

A jégkrém maga a vidámság. Az Algidánál elkötelezettek vagyunk azzal kapcsolatban, hogy mosolyt varázsoljunk a gyerekek, szülők és gondviselők arcára mókás, izgalmas formájú és ízű, ínycsiklandozó jégkrémeinkkel.

Ahol csak lehet, tejet és gyümölcsöt adunk jégkrémeinkhez, és termékeink többsége nem tartalmaz mesterséges színezékeket és aromákat.

RMFK logóval ellátott jégkrémeink megfelelnek az Algida táplálkozási irányelveinek, amelyek az alábbiak:

- adagonként legfeljebb 110 kcal energiatartalom

- adagonként legfeljebb 3 g telített zsírtartalom

- adagonként legfeljebb 12g teljes cukortartalom

Keresd a termékek csomagolásán a termékspecifikus tápértékinformációkat!

Most, hogy mindezt már tudod, csupán RMFK logónkat kell keresned az Algida portfóliótábláin és jégkrémein, a tudatos és örömteli élményt adó választásért.