Skip to content

GYIK

Algida

Boldogan vesszük, ha a vásárlóink érdeklődnek a márkáink iránt. Célunk, hogy minden korosztály számára ízletes és ínycsiklandozó jégkrémeket nyújtsunk, örömet okozva ezzel Mindenkinek.

A márkánknak rengeteg különböző neve van a világ több mint 50 országában, mindenhol ugyanazzal a logóval, ami a márkánk történetét, a vásárlóinkkal való kötelékünket és a munkánk iránti szeretetünket tükrözi.  A logónk jelképezi azt is, hogy bárhol is legyünk a világban, a jégkrém mindenhol mosolyt csal az arcokra.

Szinte bármelyik boltban, ahol találsz egy fagyasztót vagy hűtőszigetet. Sok termékünket már online is megrendelheted a kedvenc hiper- vagy szupermarket láncodtól, illetve a benzinkutaknál is megtalálod a termékeinket.

Jégkrémjeink egy része kifejezetten vegánoknak készült, az új Carte D’or Vegan termékcsalád és néhány klasszikusunk is kapható vegán formában, mint például a Magnum Vegan Mandula, de már a Ben&Jerry’s termékcsaládunk is 4 vegán opcióval rendelkezik. Emellet laktóz és gluténmentes opciók is találhatóak termékeink között, hiszen a Calippo, a Túróice mind gluténmentesek, de a Magnum pálcikás termékeink között is találsz gluténmentes jégkrémet, például Magnum Classic, Almond vagy White. Kérjük, hogy fogyasztás előtt tájékozódj a csomagoláson feltüntetett információk alapján a termékek pontos összetételéről.

A Beyer’s termékcsaládunk minden tagja hozzáadott cukor nélkül készül, továbbá a Calippo Maracuja ízű jégkrémünk teljesen cukormentes, hogy azok is élvezhessék a jégkrémeink által okozta örömöket, akik kerülni szeretnék a túlzott cukorfogyasztást.

Kérjük lépj kapcsolatba a Fogyasztói Kapcsolatok osztályával (H-1138 Budapest, Váci út 121-127.

Tel: 06 80 180 144 e-mail: vevoinfo@unilever.hu), vagy keresd fel a viszonteladót akitől a terméket vásárolta.

Minden Calippo és Twister jégkrémet úgy fejlesztettünk ki, hogy megfeleljenek az energiával, telített zsírral, hozzáadott cukorral kapcsolatos, az Unilever Táplálkozási Alapelvek Programjában meghatározott elvárásoknak.

Amenyibben partnerünk szeretne lenni vagy már jelenleg is az, de kérdései merültek fel, kérjük látogasson el a “Partnereink” fülre, ahol minden ezzel kapcsolatos információt megtalál.