Skip to content
Responsibly Made for Kids

AZ ALGIDA TÁPLÁLKOZÁSI KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁSA

 

Az Algidánál az Egészségügyi Világszervezet (WHO) táplálkozástani ajánlásait figyelembe véve belső irányelveket határoztunk meg termékeink tápértéktartalmára vonatkozóan. A gyerekeknek szánt RMFK (Responsibly Made for Kids - a gyerekeknek felelősségteljesen kommunikált, kifejlesztett, értékesített jégkrémekre vonatkozó) logóval ellátott jégkrémeinket úgy fejlesztettük ki, hogy összhangban legyenek ezen ajánlásokkal.

FELELŐSSÉGTELJES KOMMUNIKÁCIÓ

X nem reklámozunk 12 év alatti gyerekeknek a hagyományos médiában (TV, rádió, újsághirdetés…stb.)

X nem reklámozunk 13 év alatti gyerekeknek a digitális mediában

V Csak akkor engedélyezzük az ajándékokat, játékokat a 6 évesnél idősebb gyerekek számára, ha azok oktatási vagy egészségügyi célt szolgálnak, és a “Responsibly Made for Kids” logót viselő termékekkel kapcsolatosak.

A “Responsibly Made for Kids” logóval ellátott termékeinken 6 évesnél idősebb gyermekek számára vonzó rajzfilmfigurákat jelenítünk meg.

FELELŐSSÉGTELJES ÉRTÉKESÍTÉS

Jégkrémeinket úgy terveztük, hogy különleges formájukkal, ízükkel elvarázsolják a gyerekeket.

A “Responsibly Made for Kids” logónk megjelenik a portfóliótáblán és a termékek csomagolásán, így segítve a szülőket és a gyerekeket, hogy könnyen megtalálják a gyermekek számára kifejlesztett jégkrémeinket.

Wall's Nutrition

FELELŐSSÉGTELJES KIFEJLESZTÉS

A jégkrém maga a vidámság. Az Algidánál elkötelezettek vagyunk azzal kapcsolatban, hogy mosolyt varázsoljunk a gyerekek, szülők és gondviselők arcára mókás, izgalmas formájú és ízű, ínycsiklandozó jégkrémeinkkel.

Ahol csak lehet, tejet és gyümölcsöt adunk jégkrémeinkhez, és termékeink többsége nem tartalmaz mesterséges színezékeket és aromákat.

RMFK logóval ellátott jégkrémeink megfelelnek az Algida táplálkozási irányelveinek, amelyek az alábbiak:

- adagonként legfeljebb 110 kcal energiatartalom,

- adagonként legfeljebb 3 g telített zsírtartalom,

- adagonként legfeljebb 12g teljes cukortartalom.

Keresd a termékek csomagolásán a termékspecifikus tápértékinformációkat!

Most, hogy mindezt már tudod, csupán RMFK logónkat kell keresned az Algida portfóliótábláin és jégkrémein, a tudatos és örömteli élményt adó választásért.