Vissza az algida.hu-ra »

Megérkeztek a várva várt Ben&Jerry’s jégkrémek Magyarországra!

Kezdjünk is egy kis történelemmel.

A Ben&Jerry’s története két sráccal indult 1978-ban, akik elvégeztek egy jégkrém készítő kurzust, majd megnyitották első üzletüket egy felújított benzinkúton, Amerikában.

Hamarosan már több, mint 30 étteremnek szállították jégkrémüket, és egy nagyobb gyárra volt szükségük. Most, 40 évvel később a Ben&Jerry’s, több, mint 40 országban elérhető, és legalább annyira legendás, mint amennyire ínycsiklandó.

Termékeink - Gazdag receptúrák

A Ben&Jerry’s jégkrémek attól különlegesek, hogy az ínycsiklandó süteményes jégkrémek sok-sok keksz, sütemény, csokoládé és karamella darabkát, illetve szósz örvényeket rejtenek.

Hajrá, találd meg kedvencedet!

Küldetésünk – Egy márka szívvel és lélekkel

A Ben&Jerry’s három pilléren nyugvó küldetése már 1988-ban megszületett. Célja egy közös jólét elősegítése mindazoknak, akik valamilyen módon kapcsolatba kerülnek a márkánkkal. Kezdve a termékeinkbe kerülő alapanyagoktól, egészen a társadalomra gyakorolt pozitív hatásunkig.

 • Termék küldetés
  Termék küldetés
  Fantasztikus jégkrém, gondosan összeválogatott összetevőkből
 • Gazdasági küldetés
  Gazdasági küldetés
  Fenntartható növekedési modell
 • Társadalmi küldetés
  Társadalmi küldetés
  Segítünk jobbá tenni a világot, minden egyes kanállal

Így lesz a Ben&Jerry’s boldogság nemcsak a gyomrunknak, hanem a lelkünknek is.

Termék küldetésünkről

 • Fairtrade
  A gyártás során felhasznált cukor, kakaó és vanília alapanyagaink Fairtrade¹ tanúsítvánnyal rendelkeznek. A fair trade egy kereskedelmi mozgalom, mely támogatja a termelőket abban, hogy jobb feltételeket érjenek el (pl. igazságos bérezés), és hogy környezetbarát legyen a gazdálkodásuk.
 • Szabadon tartott tyúkok
  Kiemelt figyelmet fordítunk az állatok jóllétére. Termékeinkhez kivétel nélkül szabadon tartott tyúkok tojásait használjuk fel.
 • Brownie, mely jót tesz
  Ínycsiklandó brownie süteményeink a Greyston Bakery-ben (New York-i sütöde) készülnek, mely munkát és tréningeket biztosít hátrányos helyzetű munkavállalóinak.
 • FSC csomagolóanyagok
  Csomagolóanyagaink FSC² minősítésű környezetbarát anyagokból készülnek. Minden évben újabb és újabb utakat találunk a keletkezett hulladék újrahasznosítására, és a környezetre gyakorolt negatív hatásunk csökkentésére.
 • Minőségi tejtermékek
  Caring Dairy programunkkal segítjük termelőinket a fenntartható mezőgazdasági módszerek elsajátításában.

Társadalmi szerepvállalás

A Ben&Jerry’s nem fél támogatni, kampányt indítani, vagy akár egy új ízt létrehozni azoknak a környezeti és szociális problémáknak a megoldása érdekében, melyekben nagyon hisz.

Addig is, amíg Magyarországon a termék küldetésre fókuszálunk, nézd meg társadalmi tevékenységünket más európai országokban!