Vissza az algida.hu-ra »

Bemutatjuk a Breyers® Delights jégkrémet, amelynek csökkentett a kalória és a cukortartalma, ráadásul fehérjében gazdag! Ez az izgalmas, új termékcsalád megvalósítja a lehetetlent: hiszen a legtöbb kalóriát tartalmazó dobozban is 360 kalória* van, emellett megadja neked az Algida termékektől várható jégkrémélményt is!
Breyers 500ml vanília-kakaós keksz jégkrém. 100ml termékben: 70kcal | 100g termékben: 131 kcal

#IMPOSSIBLEPOSSIBLE

A VARÁZSLAT A JÉGKRÉMEINK MÖGÖTT:

  • MINIMUM 37%-KAL CSÖKKENTETT KALÓRIATARTALOM

    Magyarországon, 2018 augusztusában, a kiskereskedelmi forgalomban kapható dobozos jégkrémek átlagos kalóriatartalmához képest a Breyers jégkrémekben minimum 37%-kal kevesebb a kalória.

  • MINIMUM 56%-KAL KEVESEBB CUKOR

    Magyarországon, 2018 augusztusában, a kiskereskedelmi forgalomban kapható dobozos jégkrémek átlagos cukortartalmához képest a Breyers jégkrémekben minimum 56%-kal kevesebb a cukor.

  • MINIMUM 52%-KAL TÖBB FEHÉRJE

    Magyarországon, 2018 augusztusában, a kiskereskedelmi forgalomban kapható dobozos jégkrémek átlagos fehérje tartalmához képest a Breyers jégkrémekben minimum 52%-kal több a fehérje.

PRÓBÁLD KI MIND A 4 KÜLÖNLEGES BREYERS DELIGHTS JÉGKRÉMET!

Hol keressem?

A Breyers termékeket megtalálod a következő Tesco üzletekben: Budaörs, Budapest Mega Park Pesterzsébet, Budapest Tesco Extra Váci út, Budapest Fogarasi út, Budapest Campona, Budapest Csepel, Szeged Extra, Székesfehérvár, Nyíregyháza, Miskolc Extra, Debrecen Extra, Pécs, Eger, Veszprém, Győr, illetve online:
VÁSÁROLJ MOST »